Zaujimate sa bližšie o investovanie do zlata?
Holisticly orchestrate user friendly portals for customized methodologies. Professionally evolve enterprise total linkage

Služby

Bezplatná zákaznícka infolinka 0800 555 855

Akúkoľvek otázku môžete smerovať na bezplatnú zákaznícku linku. Od 8:30 do 17.00 sme Vám k dispozícií s odpoveďami na otázky ohľadne dostupnosti tovaru, ceny, poradenstva pri kúpe zlatých alebo strieborných tehličiek alebo mincí alebo si dohodnúť osobné stretnutie s pracovníkom obchodného oddelenia spoločnosti.

Individuálna cenová kalkulácia

Naši klienti, ktorých investičný zámer si vyžaduje individuálne posúdenie, môžu požiadať o individuálnu kalkuláciu množstva a ceny odliatkov. Kontaktujte nás na azákazníckej linke alebo emailom a žiadajte individuálnu kalkuláciu.

Strážca ceny

Ako náš klient si môžete sami vybrať, za akú cenu nakúpite zlato alebo striebro. Jednoducho si zadajte cenu každej tehličky alebo mince, pri ktorej uvažuje o kúpe a my Vám zavoláme alebo napíšeme email vtedy, keď túto cenu vaša tehlička alebo minca dosiahne. Máte u nás garanciu kontaktu. Ak to nestihneme, získate zvýhodnenú cenu o 2%. Stráženie ceny prebieha v pracovné dní od 8:30 do 17.00. Symbolom Strážcu ceny je malý zvonček, ktorý je uvedený pri každej tehličke alebo minci.

Rýchle ceny

Naším klientom stanovujeme ceny každú minútu - 540 krát denne. Pre Vás to znamená, že v každej situácií vieme pre Vás nakupovať promptne a za výhodných podmienok. Cena zlata sa počas dňa mení a vieme pre Vás stanoviť výhodnú cenu.

Výhodný nákup

Vytvoríme iba pre Vás individuálnu nákupnú stratégiu. Podľa výšky vašej investície Vám poradíme, v akom čase, za akú cenu a v akom počte je vhodné nakupovať. Sledovanie ceny nám umožní pre Vás nakúpiť zlato a striebro výhodne.

Pravidelný nákup - Zlaté sporenie

Vytvorte si zlatú rezervu pravidelným nákupom, sporením na zlatú tehličku. Nie je finančne náročný a nemáte žiadnu viazanosť. Bližšie informácie si môžete získate na www.zlatesporenie.sk

Garancia výkupu bez poplatku

Naším klientom vykupujeme investičné zlato a a striebro, ktoré bolo u nás zakúpené. Výkupná cena je rovnaká, ako je aktuálna cena zlata na medzinárodných trhoch. Pre našich klientov však umožňujeme zvýhodnený výkup. Kontaktujte nás na telefonicky alebo emailom

Garancia pravosti

Pri nákupe máte garantovanú kvalitu a pravosť predávaných zlatých tehličiek a mincí. Všetky zlaté tehličky obsahujú certifikát pravosti od mincovne, puncovú značku a je podpísaný medzinárodne uznávaným kontrolórom. Pri minciach je garantom rýdzosti štát, ktorý mince vydáva. Každá minca ma vyrazený punc kvality a rýdzosť. Garancia ceny

Upozornenie: Video alebo článok nie je finančnou radou alebo odporúčaním. Je to náš názor na veci okolo nás. Náš názor na peniaze, banky, zlato, akcie a iné finančné témy je výsledkom dlhodobého vzdelania a skúsenosti, ale nie sme najmúdrejší na svete a nepoznáme budúcnosť. Preto prosíme použite pri každej informácií alebo názore, ktoré získate z médií, zdravý sedliacky rozum a zvážte, či sú tieto informácie vhodné pre vás. Ak si nie ste istí, poraďte sa s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí financií, rovnako sú naši zamestnanci v pre poradenstvo k dispozícií pre vás.

Každé investovanie alebo nákup investičného zlata a striebra je rizikové a ceny zlata a striebra môžu aj klesať. Aj keď nákup investičného zlata a striebra by nemala byť v prvom rade investícia za účelom zisku.

autor článku

Aktualizujeme ceny