Pravidelný nákup investičného zlata

Nakupovať zlaté tehličky je možné aj od 10 EUR mesačne. Je to pravidelné sporenie od našej dcérskej spoločnosti Zlaté sporenie a.s.

Všetko informácie nájdete na stránke www.zlatesporenie.sk.

Jednoduché
Sporiť môžete od 10 eur mesačne a vtedy, kedy Vám to vyhovuje.

Dobrovoľné
Žiadna viazanosť – sporíte iba vtedy, keď môžete, alebo chcete. Ak nepošlete peniaze, nesporíte, žiadne pokuty, penále alebo povinnosť platiť. Maximálne dobrovoľné.

Výhodné
Najvýhodnejšie sporenie v Strednej Európe s bonusmi a výhodami. Nulové poplatky – neplatíte vstupný, výstupný, administratívny a iné vymyslené poplatky. Všetky naše náklady sú zahrnuté v cene zlata pri nákupe.

Zlato okamžite
Na zlatú tehličku nečakáte roky. Ak máte 10 gramov zlata alebo 1 uncu, môžete si ho zobrať v tehličke. Vyhnete sa tomu, že si sporíte a nemáte ani peniaze, ani zlato. U nás to funguje tak, že si hneď zlato zoberiete.

Upozornenie: Video alebo článok nie je finančnou radou alebo odporúčaním. Je to náš názor na veci okolo nás. Náš názor na peniaze, banky, zlato, akcie a iné finančné témy je výsledkom dlhodobého vzdelania a skúsenosti, ale nie sme najmúdrejší na svete a nepoznáme budúcnosť. Preto prosíme použite pri každej informácií alebo názore, ktoré získate z médií, zdravý sedliacky rozum a zvážte, či sú tieto informácie vhodné pre vás. Ak si nie ste istí, poraďte sa s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí financií, rovnako sú naši zamestnanci v pre poradenstvo k dispozícií pre vás.

Každé investovanie alebo nákup investičného zlata a striebra je rizikové a ceny zlata a striebra môžu aj klesať. Aj keď nákup investičného zlata a striebra by nemala byť v prvom rade investícia za účelom zisku.

autor článku

Aktualizujeme ceny