Zaujimate sa bližšie o investovanie do zlata?
Holisticly orchestrate user friendly portals for customized methodologies. Professionally evolve enterprise total linkage

5 Dôvodov Prečo Zlato

Nezávislosť

„Počkajte si do konca splatnosti a potom Vám vyplatíme Vaše peniaze bez s torno poplatku" Asi každý z nás pozná túto vetu. Urobte si vlastný vklad, ktorý nie je viazaný, ktorý fyzicky vlastníte a ktorý môžete kedykoľvek použiť. A dokonca ho môžete aj premiestniť.

Zabezpečenie

Investične certifikáty, obchodovanie na burze, opčné obchody. Tieto finančné nástroje prinášajú so sebou nádych adrenalínu a vysokých ziskov, často krát však vytvárajú vysoké straty finančných prostriedkov. Nákupom zlata si zabezpečíte nielen výhodnú investíciu, ale a to hlavne si zabezpečíte stálu hodnotu svojich peňazí a svojho majetku. A môže zostať aj pre vaše deti. Zabezpečte seba a svoju rodinu.

Stabilita

Nákupom zlata nemíňate peniaze. Vy ich len vymeníte za stabilnú, medzinárodne uznávanú menu, ktorá odolávala všetkým hospodársfkym krízam. Zlato je platidlom už 5000 rokov a s najväčšou pravdepodobnosťou ukáže svoju silu aj pri krízach, ktoré nás môžu postihnúť v budúcnosti. Hodnota zlata môže krátkodobo kolísať, z dlhodobého hľadiska je však jeho cena vysoko stabilná. Vlastnite nehnuteľnosť, máte peniaze v hotovosti, niektoré akciové alebo dlhopisové fondy. Nechýba vašej investičnej stoličke štvrtá noha?

Rezerva

Každý z nás sa rád cíti bezpečne, každý z nás si vytvára svoje rezervy. Či už investovaním do nehnuteľnosti, finančnou rezervou alebo nákupom zlata. Staré pravidlo hovorí: „Tretinu majetku daj do nehnuteľnosti, tretinu si nechaj v hotovosti a tretinu daj do zlata". Vytvorte si aj vy svoju vlastnú "zlatu rezervu".

Likvidita

Zlato sa obchoduje 24 hodín denne. Je možné ho okamžite predať kedykoľvek za vopred stanovenú cenu všade na svete. Okrem iného majú zlate mince tu výhodu, že sú všeobecne akceptované ako legálne obeživo. Investícia do nehnuteľnosti je dobrá a stabilná dlhodobá investícia. Ale môžete nehnuteľnosť okamžite predať, kedykoľvek to potrebujete? Vlastniť nehnuteľnosti je rozumné. Tak ako vlastniť zlato.

Upozornenie: Video alebo článok nie je finančnou radou alebo odporúčaním. Je to náš názor na veci okolo nás. Náš názor na peniaze, banky, zlato, akcie a iné finančné témy je výsledkom dlhodobého vzdelania a skúsenosti, ale nie sme najmúdrejší na svete a nepoznáme budúcnosť. Preto prosíme použite pri každej informácií alebo názore, ktoré získate z médií, zdravý sedliacky rozum a zvážte, či sú tieto informácie vhodné pre vás. Ak si nie ste istí, poraďte sa s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí financií, rovnako sú naši zamestnanci v pre poradenstvo k dispozícií pre vás.

Každé investovanie alebo nákup investičného zlata a striebra je rizikové a ceny zlata a striebra môžu aj klesať. Aj keď nákup investičného zlata a striebra by nemala byť v prvom rade investícia za účelom zisku.

autor článku

Aktualizujeme ceny