Kto sme

Spoločnosť GoldSafe a. s. má slovenské korene a medzinárodných partnerov. Začínali sme v roku 2009 predajom investičného zlata a postupne sme sa stali najväčšou spoločnosťou pre predaj a správu investičného zlata, striebra a iných drahých kovov.

Okrem jednorázového nákupu sme vytvorili unikátny projekt Zlaté sporenie, ktorý umožňuje sporiť na zlatú tehličku v menších sumách. Tým sme priblížili investičné zlato každému. Môžete si pozrieť, ako funguje sporenie v zlate. 

Zlato a striebro si kupujete preto, aby ste si ochránili majetok, zhodnotili ho a nechali pre ďalšie generácie. A to nás zaväzuje urobiť všetko preto, aby bol Váš nákup výhodný, bezpečný a ušitý pre Vás podľa Vašich potrieb.

Ste nároční na kvalitu služieb, diskrétnosť a profesionalitu. Rovnako ako my. Preto nerobíme žiadne kompromisy.

Ing. Juraj Polák
Predseda predstavenstva.

História spoločnosti

Rok 2009
Otvorili sme kanceláriu pre klientov na Poštovej ulici v Bratislave a stránku www.investicnezlato.sk, ktorá je prvou stránku s tématikou investičného zlata na Slovensku.

Rok 2010
Začali sme spoluprácu s privat-bankingom najväčšej banky na Slovensku pri zabezpečení investičného zlata pre bankových klientov.

Rok 2011
Vzniká nový produkt Zlaté sporenie a prví klienti začínajú sporiť postupne na zlatú tehličku.

Rok 2013
Výrazným krokom v histórii našej spoločnosti bolo presunutie našej kancelárie v Bratislave do nových priestorov na Karadžičovej ulici.

Rok 2013
Vzniká spoločnosť  Zlaté sporenie a. s., ktorá zabezpečuje naším klientom sporenie v zlate ako hlavný produkt. Spoločnosť má stránku www.zlatesporenie.sk

Rok 2015
Už viac 1000 klientov sporí s nami v investičnom zlate a striebre.

Rok 2017
V roku 2017 sme rozšírili našu ponuku o produkty modernej numizmatiky. Ide o zlaté a strieborné mince a celé sady zlatých a strieborných mincí.

Rok 2019
Od vzniku spoločnosti naše služby pri nákupe investičného zlata a striebra využilo už viac ako 5000 ľudí, ktorí urobili viac ako 20 000 objednávok. Podľa nášho prieskumu až 79,4% klientov u nás nakúpi znova.

Upozornenie: Video alebo článok nie je finančnou radou alebo odporúčaním. Je to náš názor na veci okolo nás. Náš názor na peniaze, banky, zlato, akcie a iné finančné témy je výsledkom dlhodobého vzdelania a skúsenosti, ale nie sme najmúdrejší na svete a nepoznáme budúcnosť. Preto prosíme použite pri každej informácií alebo názore, ktoré získate z médií, zdravý sedliacky rozum a zvážte, či sú tieto informácie vhodné pre vás. Ak si nie ste istí, poraďte sa s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí financií, rovnako sú naši zamestnanci v pre poradenstvo k dispozícií pre vás.

Každé investovanie alebo nákup investičného zlata a striebra je rizikové a ceny zlata a striebra môžu aj klesať. Aj keď nákup investičného zlata a striebra by nemala byť v prvom rade investícia za účelom zisku.

autor článku



Aktualizujeme ceny