Prečo nakupovať u nás

Vlastniť drahé kovy nie je iba o výhodnom nákupe. Môže nastať situácia, že budete chcieť svoje zlaté rezervy predať. A vtedy je silný partner výhodou.

Tradícia
Sme na trhu už od 2009 a ako prví sme priniesli komplexné služby pre nákup investičných drahých kovov. Stránka www.investicnezlato.sk bola prvá v SR, ktorá nielen predávala, ale radila klientom s výhodným nákupom.

Dôvera
Viac ako 12 000 nákupov od klientov a 81,3% klientov nakupuje u nás znova. 3 z 5 klientov k nám prídu, lebo ich odporučil ich známy, ktorý je naším klientom.

Serióznosť
Nie sme iba anonymný internetový obchod. Sme radi, ak nás navštívite osobne v našej kamennej pobočke. Niekedy je lepšie raz niekoho vidieť, ako o ňom 100 krát čítať.

Bezpečnosť
Kontrola pravosti drahých kovov pri nákupe najmodernejšími prístrojmi, aby bol Váš nákup bezpečný. Ako prví na Slovensku ponúkame kontrolu najmodernejšími prístrojmi na kontrolu drahých investičných kovov. Rovnaké prístroje sa využívajú priamo v mincovniach.

Transparentnosť
Náš cenník produktov a služieb je transparentný a férový. Sme radi, ak je nákup obojstranne výhodný.

Kontinuita
Predaj zlata sa stal naším životným štýlom. Chceme, aby ste mali možnosť predať svoje zlato aj o 20 rokov jednoducho a rýchlo. A to, že nehráme krátkodobo, dokazuje aj naša dcérska firma Zlaté sporenie a.s. - www.zlatesporenie.sk , kde si ľudia sporia roky na svoju tehličku alebo mincu.

Odbornosť
Ako prvý na Slovensku sme priniesli pravidelný mesačník o drahých kovoch a naša stránka www.investicnezlato.sk nielen predáva, ale aj vzdeláva. Vzdelanie však nie je všetko. Niekedy je potrebný aj zdravý sedliacky rozum.

Garancie
Naším klientom garantujeme spätný výkup, keď musia predať svoje drahé kovy. A rovanko garantujeme fixovanie ceny pri nákupe alebo výkupe. Často s klientami uzatvárame gentlemanskú dohodu, pretože fixovať cenu okamžite vyžaduje dôveru tak zo strany klienta, ako nás. Nedá sa hneď všetko dať na papier, lebo ceny zlata a iných kovov sa niekedy hýbu rýchlo.

A niečo naviac pre Vás:

  • Bezplatné parkovanie pre klientov priamo v budove, kde sídlime
  • Diskrétny vstup a návšteva kamennej predajne a centrály
  • Anonymný nákup (volajte bezplatne na 0800 555 855)
  • Pri vyšších objednávkach individuálna bezpečná doprava

Upozornenie: Video alebo článok nie je finančnou radou alebo odporúčaním. Je to náš názor na veci okolo nás. Náš názor na peniaze, banky, zlato, akcie a iné finančné témy je výsledkom dlhodobého vzdelania a skúsenosti, ale nie sme najmúdrejší na svete a nepoznáme budúcnosť. Preto prosíme použite pri každej informácií alebo názore, ktoré získate z médií, zdravý sedliacky rozum a zvážte, či sú tieto informácie vhodné pre vás. Ak si nie ste istí, poraďte sa s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí financií, rovnako sú naši zamestnanci v pre poradenstvo k dispozícií pre vás.

Každé investovanie alebo nákup investičného zlata a striebra je rizikové a ceny zlata a striebra môžu aj klesať. Aj keď nákup investičného zlata a striebra by nemala byť v prvom rade investícia za účelom zisku.

autor článku



Aktualizujeme ceny