Individuálny nákup na mieru

Zvažujete nákup investičného zlata a striebra a rozmýšľate:

  • „Mám kúpiť iba zlato alebo aj kombináciu zlato striebro?“ 
  • „Čo je lepšie – tehličky alebo mince?“ 
  • „Mám kúpiť veľké tehličky, alebo malé?“ 
  • „Aké tehličky kúpiť, keď chcem rezervu a aké sú vhodné na investíciu?” 
  • „A produkty ktorej mincovne mám kúpiť – našej z Kremnice, alebo zlato zo Švajčiarska, alebo Kanady?“  

Investičné zlato a iné drahé kovy nekupujete každý deň. Preto je potrebné, aby bol Váš nákup správny. A hlavne, aby bol správny pre dôvod, prečo zlato a striebro chcete nakúpiť. 

Nákup pre rodinu ako rezerva na dlhšiu dobu je iný ako nákup na 3 roky s cieľom zarobiť na raste ceny čo najviac.

Zadajte si nezáväzný Individuálny nákup na mieru pre Vás.

Aké sú Vaše dôvody, pre ktoré chcete nakúpiť zlato a striebro?

Zlato a striebro sú peniaze a v kritických situácia ich môžete použiť ako platidlo. Ak nastane krízová situácia – krach, vojna, ekonomické problémy, využijete zlato a striebro ako peniaze. Je to núdzová časť Vášho nákupu pre zlé časy - musí byť likvidná a ľahko použiteľná.

Dôchodok, rezerva pre deti a vnúčatá, rezerva.

Zlato slúži ako rezerva, ak sa stane niečo neočakávané. Stratíte prácu? Vypadne Vám príjem? Máte mimoriadne výdavky? Každý z nás si vytvára rezervu na horšie časy. Nákupom zlata a striebra si zabezpečíte, aby Vaša rezerva bola stabilná, bezpečná a poruke.

A ak rezervu nebudete musieť využiť, ostane ako dedičstvo pre Vaše deti. Alebo si môžete takto odkladať v zlate a striebre na dôchodok.

Cena zlata rastie za posledných 20 rokov priemerne 8,7% ročne. Zlaté a strieborné tehličky a mince by nemali byť kupované za účelom rýchleho zbohatnutia. Ak však patríte k investorom, ktorí sú ochotní akceptovať riziko súvisiace s krátkodobým pohybom cien, môže byť zlato a striebro pre Vás zaujímavá investícia.

Obmedzená razba a dizajn niektorých zlatých a strieborných mincí a tehličiek z nich robia zaujímavú investičnú príležitosť. Majú nielen estetickú hodnotu, ale pre trpezlivých investorov môžu priniesť nadštandardný výnos.

Vyberte si kov


Suma nákupu Eur
Aby sme mohli Váš nákup rozdeliť podľa dôvodov, prečo chcete kupovať, minimálna čiastka je 3000 EUR.
Kontaktné údaje

Zadajte Vaše údaje, aby sem Vám mohli poslať Individuálny nákup.

Upozornenie: Video alebo článok nie je finančnou radou alebo odporúčaním. Je to náš názor na veci okolo nás. Náš názor na peniaze, banky, zlato, akcie a iné finančné témy je výsledkom dlhodobého vzdelania a skúsenosti, ale nie sme najmúdrejší na svete a nepoznáme budúcnosť. Preto prosíme použite pri každej informácií alebo názore, ktoré získate z médií, zdravý sedliacky rozum a zvážte, či sú tieto informácie vhodné pre vás. Ak si nie ste istí, poraďte sa s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí financií, rovnako sú naši zamestnanci v pre poradenstvo k dispozícií pre vás.

Každé investovanie alebo nákup investičného zlata a striebra je rizikové a ceny zlata a striebra môžu aj klesať. Aj keď nákup investičného zlata a striebra by nemala byť v prvom rade investícia za účelom zisku.

autor článku

Aktualizujeme ceny