Balenie zásielok

Doležitá informácia!

Záleží nám, aby všetky vyexpedované zásielky z našej spoločnosti Vám boli doručené do Vašich rúk bezpečne a bez poškodenia tovaru, preto sme pripravili nasledovné opatrenia (foto nižšie):

  • Tovar je zasielaný v plastových bezpečnostných obálkach AMERSAFE s jedinečným číslom - v dolnej časti. Je to iba pri zásielkach, ktoré sú balené v obálkach. Iné zásielky (hlavne striebro a hmotnostne ťažšie) sú balené v krabiciach so znakom Security Seal, ktoré sú oblepené bezpečnostnou páskou. 
  • Obálka nemôže byť otvorená, alebo dodatočne prelepená, prípadne inou páskou zalepená. Uzatvára sa zelenou páskou, ktorá je súčasťou obálky na zadnej strane. Všetky ostatné kraje sú uzatvárané zvarom od výrobcu a nie je možné ich otvoriť bez viditeľného poškodenia. 
  • Na štítku okrem údajov odosielateľa a príjemcu sa v pravom hornom rohu nachádza PODPIS zodpovedného zamestnanca
  • Štítok je prelepený ochrannou fóliou, nedá sa odlepiť bez poškodenia. Ak je štítok poškodený, nepreberať. 
  • Následne je nad ochrannou fóliou SECURITY SEAL - nálepka, ktorú nie je možné odlepiť bez poškodenia. 
  • Obálky môžu mať na zadnej strane zelenú alebo oranžovu ochrannú pásku.
  • PODPIS zodpovedného zamestnanca našej spoločnosti sa nachádza aj na vnútornej strane obálky pod zelenou alebo oranžovou lepiacou páskou HIGH SECURITY AMERSAFE. '

V prípade, že Vám tovar bude doručený v inej obálke ako AMERSAFE, alebo akokoľvek POŠKODENÁ OBÁLKA, POPROSÍME OBÁLKU NEPREBRAŤ a obratom kontaktovať našu spoločnosť na telefónnych číslach: 0800 555 855 alebo 0911 118 494

Táto informácie sa netýka dodávky striebra - kvôli hmotnosti sú v niektorých využívané krabice pre balenie, nie obálky. 

IMG_1490.png
IMG_1488.png

IMG_1489.png
20230302_133117.jpg

Upozornenie: Video alebo článok nie je finančnou radou alebo odporúčaním. Je to náš názor na veci okolo nás. Náš názor na peniaze, banky, zlato, akcie a iné finančné témy je výsledkom dlhodobého vzdelania a skúsenosti, ale nie sme najmúdrejší na svete a nepoznáme budúcnosť. Preto prosíme použite pri každej informácií alebo názore, ktoré získate z médií, zdravý sedliacky rozum a zvážte, či sú tieto informácie vhodné pre vás. Ak si nie ste istí, poraďte sa s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí financií, rovnako sú naši zamestnanci v pre poradenstvo k dispozícií pre vás.

Každé investovanie alebo nákup investičného zlata a striebra je rizikové a ceny zlata a striebra môžu aj klesať. Aj keď nákup investičného zlata a striebra by nemala byť v prvom rade investícia za účelom zisku.

autor článku

Aktualizujeme ceny